HVAD SKAL DU VÆLGE? 

CUTTERDESIGN

Cutter design, betyder at fittinget har en fast skærering, som ved montering, skære sig ind i slangen og derved giver en extrem tæt og præcis samlign af slangen og fittinget. 

Bruger alle vores AN-slanger undtagen teflon. 

COMPRESSION-DESIGN

De fungerer således at støttedelen af fittingen som passer ind i slangen, udvider slangen mod omløber delen, når det hele skrues sammen, og på den måde laver et tæt overgang fra slangen til fittinget. Det kræver ikke meget special værktøj at samle, men vil anbefale af bruger et par kæber til skruestikket da det letter arbejdsgangen, og er med til at skåne dine fittings mod evt. skrammer.

Bruger alle vores AN-slanger undtagen teflon. 

PTFTE / TEFLON

Teflon PTFE, Slange fittings. Højtryks slange fittings, kan kun bruges sammen med teflon/PTFE slanger.

Teflon/PTFE fittings har skærering i selve omløberen (kan udskiftes) som monteres på teflon/PTFE slangen, og giver den højeste mulige tætning af slangen.

 

PUSH-LOCK

Universal fittings, som er designet med en slange studs, passer til vores push-on slanger, men kan sagtens bruges sammen med de fleste typer slanger, som ikke er armerede. (ikke teflon)

Det smarte er at der i de fleste tilfælde ikke behøves spændebånd. 

 

HARDLINE: 

Hvis du ønsker en installation i fast rør, eller søger en AN overgang til originale brændstof rør eller lign., så kan hardline fittings anbefales.

Om det er til fremføring af brændstof, pumpe eller tank installation, installationer udsat for høje temp. hvor gummi slangerne ikke kan være med, eller særligt udsatte væske transmission, så kan vores Pro-Hardline bruges.

Model/varenr.: PF-3000-04-45
118,75 DKK  m/Moms
( 95,00 DKK  u/Moms )
Lager: På lager