Da Turbosmart begyndte at producerer deres produkter tilbage i 1997 var en meget stor indsats sat i værks til design og produktion for at forsikre deres produkter ville starte en ny standard.

Mere håndbygget end masse produceret, Turbosmart's produkter fik hurtigt tillid og accept indenfor tunings industrien for deres kvalitet og holdbarhed. Sammen med ekstraordinær service og efter salgs support blev Turbosmart's varemærke hurtigt et af de mest efterspurgte i industrien.

Ikke meget har ændret sig siden selvom vores produkt udvalg og firmaet har vokset væsentligt. Produkterne er stadig designet og fremstillet på vores fabrik i Sidney Australien, med brug af den samme kendte brugte formular af innovativt design, strikse kvalitets test og uendelig  holdbarhed's tests.

 

Vi har invisteret i vores udviklings facilitet, fremstillings udstyr og uddannelse til de ansatte for at forsikre at vores produkter forbliver det bedste, op til og over dine egne forventninger.

 

Hos Turbosmart tror vi ikke på at gøre et halvt færdigt arbejde, og smutte igennem hvor det er nemmest. Vi forventer intet andet end perfektion - Det burde du heller ikke.

 

Nicholas J. Copper

Ejer af Turbosmart