AN fittings til brændstof systemer, olie køler, smøring, m.m. AN fittings giver dig mulighed for at lave en enkel og unik installation, med et udtryk af kvalitet og holdbarhed.

Disse let vægts fittings er af meget høj kvalitet, Og alle ProLine Fittings lavet af 6061 T-6 Aluminium. Har et optimalt flow, og kan bruges i mange sammenhæng, indenfor motorsport af enhver art, ikke mindst pga. sikkerheds mæssige årsager og lette design.

Pro-Line fittings Danmark, har danmarks førende lager, og største udvalg at stor set alle tænklige typer og varianter af AN fittings, netop for at kunne sikre dig hurtig levering, og stabil kvalitet.

Alle vores AN fittings er fremstillet af 6061 T-6 Aluminium, også kaldt fly aluminium med en matt eloxeret/anodiseret overfladebehandling i sort, som giver en utrolig stærk overflade, dette gør samtidige at alu fittinget tåler alle typer væsker, som man kender i bilindustrien.

Swivel design, er ligmed gnidningsfri instalation, som sikrer at slangen kan efterjusteres 360° efter fittinget er fast spændt.

Cutter design, betyder at fittinget har en fast skærering, som ved montering, skære sig ind i slangen og derved giver en extrem tæt og præcis samlign af slangen og fittinget. 

 

Kræver ikke special værktøj. 

 

 

ProLine Cutter Design. AN fittings størrelser og varianter

Mærke: ProLine-Fittings
Type: Slange fittings
Fitting design: Swivel/Cutter design, kan genbuges
Slange størrelse: AN- 4-20
Adapter størrelse: AN- 4-20
Adapter female/male: Female
Fitting grader: 0-180 Grader 
Fitting finish: Sort eloxeret
Fitting materiale: 6061 T-6 Aluminium